Image module
Image
Γευστικά Πιάτα
Image
Επιλεγμένα Κρασιά
Image
Εκλεκτές συνταγές
Image module
Piedra Opera Bar Restaurant

Μια γεύση από το μενού

Ταρτάρ από φιλέτο μόσχου, με σέλερι, τσίλι, μαγιονέζα καπνιστής πιπεριάς Φλωρίνης, πάνω σε φρέσκια βαλεριάνα
Δεμάτι μελιτζάνας γεμιστό με κιμά από μοσχάρι γάλακτος, με καπνιστή σάλτσα από λευκή μελιτζάνα Σαντορίνης
Τάρτα γεμιστή με κρέμα κοπανιστής Μυκόνου, κόκκινα μούρα & σάλτσα ρακόμελου
Ψίχα βασιλικού καβουριού με κρέμα αβοκάντο, τσίλι, & ξινόμηλο, σερβιρισμένη σε μαριναρισμένα φύκια
Γαρίδες με σταμναγκάθι φρικασέ, μανιτάρια σιτάκε & αυγολέμονο μαϊντανόριζας
Σπανάκι baby & βαλεριάνα, με άγρια μούρα ,αχλάδι, καραμελωμένα φουντούκια & δροσερό dressing βασιλικού, πάνω σε τραγανή κροκέτα πολέντας
Μεσκλάν, με καπνιστή πανσέτα, ψητό μανούρι, αποξηραμένα σύκα, ξηρούς καρπούς & dressing καραμέλας με πορτοκάλι & δυόσμο
Ρόκα με ντοματίνια, βουβαλίσια μορταδέλα & σταμνοτύρι με τρούφα, πάνω σε παξιμάδια χαρουπιού
Iceberg, καπνιστός σολομός, παπαρδέλες αγγουριού, ξινόμηλο με dressing χρένου σε τραγανό ρυζόφυλλο
Μοσχαρίσιος σιδηρόδρομος σιγομαγειρεμένος στη γάστρα για 24 ώρες, με κρέμα πατάτας αρωματισμένη με λάδι λευκής τρούφας
Κατσικομακαρονάδα με φρέσκιες παπαρδέλες, δεμένη με κατίκι Δομοκού & στακοβούτυρο
Αργεντίνικο rib-eye black angus, με σπαστές τηγανιτές πατάτες, σωτέ baby λαχανικά & μαγιονέζα τρούφας
Κριθαρότο paella λεμονιού, με γαρίδες ,μύδια, τρίμμα αυγοτάραχου Μεσολογγίου & καπνιστό απάκι
Φιλέτο σφυρίδας μαγειρεμένο σε κενό αέρος, με πουρέ κουνουπίδι & σάλτσα βουτύρου αρωματισμένη με κρόκο Κοζάνης
Φιλέτο κοτόπουλο με πουρέ παστινάκι, λαχανικά baby & δροσερό αρωματικό dip γιαουρτιού
ΤΡΙΛΟΓΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ_Μους σοκολάτας γάλακτος, μους λευκής σοκολάτας με γιαούρτι & τραγανό κραμπλ από καραμέλα σοκολάτας
ΖΕΣΤΟ CHEESECAKE_Τάρτα με αρωματική κρέμα τυριού, παγωτό κανέλα & σάλτσα μαυροκέρασου
Παγωτά (βανίλια-σοκολάτα)
Sorbet (lime & mango)
Ποικιλία ψωμιών,dip

ΛΕΥΚΑ

ΜΑΝΑΛΗΣ ΣΙΚΙΝΟΣ
(Ασύρτικο, Αθήρι, Αηδάνι) Αλκοολικοί βαθμοί :12,7%
ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
(Ασύρτικο) Αλκοολικοί βαθμοί :14 %
ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
(Επανομή, Chardonnay) Αλκοολικοί βαθμοί :13,5 %
ΤΕΧΝΗ ΑΛΥΠΙΑΣ
(Δράμα, Sauvignon blanc- Ασύρτικο) Αλκοολικοί βαθμοί : 13,5%
ΚΤΗΜΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ
(Πιερία, Μαλαγουζιά) Αλκοολικοί βαθμοί :13%
ΜΟΡΟΠΟΥΛΟΣ
(Μαντινεία, Μοσχοφίλερο 100%)Αλκοολικοί βαθμοί :13%
ΠΟΤΗΡΙ ΛΕΥΚΟ
Ροδίτης

ΚΟΚΚΙΝΑ

ΚΤΗΜΑ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ
(Νεμέα, Αγιωργίτικο): Αλκοολικοί βαθμοί : 13 %
ΚΤΗΜΑ ΑΒΑΝΤΙΣ SYRAH
(Αφράτη Ευβοίας): Αλκοολικοί βαθμοί : 14%
ΚΤΗΜΑ ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ
(Τύρναβος, Λημνιώνα) Αλκοολικοί βαθμοί :13%
ΔΥΟ ΕΛΙΕΣ ΚΥΡ ΓΙΑΝΝΗ
(Νάουσα, Syrah – Merlot - Ξινόμαυρο): Αλκοολικοί βαθμοί : 13%
ΚΤΗΜΑ ΚΑΡΙΠΙΔΗΣ
(Λάρισα, Hydria-Merlot) Αλκοολικοί βαθμοί :13,5%
ΑΡΑΛΛΕ 2017 ΚΑΡΙΜΑΛΗΣ
(Ικαρία, Φωκιανό, Μανδηλαριά) Αλκοολικοί βαθμοί :14%
ΑΓΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΑΒΑΝΤΙΣ
(Εύβοια, Syrah & Viognier): Αλκοολικοί βαθμοί : 14%
ΠΟΤΗΡΙ ΚΟΚΚΙΝΟ
(Merlot, Μαυρούδι)

ΡΟΖΕ

ΜΟΡΟΠΟΥΛΟΣ
(Αρκαδία, Μοσχοφίλερο 100%) Αλκοολικοί βαθμοί :13%
STORY ΘΗΒΑΙΚΗ ΓΗ
(Μούχταρο) Αλκοολικοί βαθμοί :13%
DOMAINE COSTA LAZARIDI
(Δράμα,Merlot,Αγιωργίτικο,Grenache)Αλκοολικοί βαθμοί:13%
ΠΟΤΗΡΙ ΡΟΖΕ
(Ροδίτης-Grenache Rouge-Φιλέρι) Αλκοολικοί βαθμοί :11,7%

ΣΑΜΠΑΝΙΕΣ – ΑΦΡΩΔΕΙΣ ΟΙΝΟΙ

MOET ET CHANDON

 

PROSECCO GANCIA

 

MOSCATO D’ASTI GANCIA
Image module
Image module
Image module
ΣΑΛΑΤΑ

Καρδιές σαλατικών

με καπνιστό σολομό, αγγούρι, αβοκάντο και dressing εσπεριδοειδών με παπαρουνόσπορο, τυλιγμένες σε φύλλα 

ΟΡΕΚΤΙΚΟ

Γαρίδες σωτέ

με μπούκοβο και κρασί

ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΟ

Κότσι αρνιού κονφί

με γλάσο λεμονιού αρωματισμένο με φρέσκο θυμάρι και πουρέ σελινόριζας

ΣΑΛΑΤΑ

Σαλάτα σπανακόπιτα

με αρωματικά βότανα , κρέμα φέτας και τραγανά πιτάκια

Κυριως Πιατο

Σφυρίδα φρικασέ

μαγειρεμένη σε κενό αέρος, με άγρια χόρτα

Image module
Image module
Image module