Image
Γευστικά Πιάτα
Image
Επιλεγμένα Κρασιά
Image
Εκλεκτές συνταγές
Image module
Piedra Opera Bar Restaurant

Μια γεύση από το μενού

Μοσχαρίσιο καρπάτσιο, άγρια ρόκα, παρμεζάνα & λάδι λευκής τρούφας
Μπρουσκέτα από ψητό τυρί chevre, τυλιγμένο με προσούτο Ευρυτανίας, άγρια ρόκα & μαρμελάδα τομάτας
Καπνιστή μελιτζανοσαλάτα με φρέσκα μυρωδικά, ψητές πιπεριές Φλωρίνης & σύγλινο Μάνης
Γαρίδες σχάρας με λαδολέμονο αρωματισμένο με θυμάρι, κρέμα guacamole, φύκια wakame & φύτρες αγριοράπανο
Δεμάτι από ψητά λαχανικά με μαλακή γραβιέρα Νάξου, τυλιγμένα με προσούτο & tartar τομάτας
Φυλλώματα λαχανικών με σύγλινο Μάνης, τοματίνια, πέρλες ανθότυρο με μυρωδικά & τρούφα & ντρέσινγκ από παλαιωμένο βαλσάμικο
Baby σπανάκι & βαλεριάνα, φιλέτα πορτοκαλιού, κρουτόν μελιτζάνας, τρίχρωμη κινόα, γραβιέρα Κρήτης & ντρέσινγκ σιναπιού
“Ελληνική caprese”: Βουβαλίσια μοτσαρέλα Σερρών, άγρια ρόκα, πολύχρωμα τοματίνια, πέστο βασιλικού, κρέμα βαλσάμικο, φιστίκι Αιγίνης & τσιπς από προσούτο Ευρυτανίας
Μοσχαρίσια ταλιάτα premium black angus τριπλοτηγανιτές πατάτες & μαγιονέζα τρούφας
Κριθαρότο με γαρίδες, εστραγκόν & σάλτσα οστρακοειδών
Κοτόπουλο σχάρας μαριναρισμένο με piri piri, πουρέ πατάτας & ξινόμηλου
Αρνίσιο κότσι σιγοψημένο στη γάστρα με αγουρίδα & μέλι, πατάτες baby με δεντρολίβανο
Μοσχαρίσιος σιδηρόδρομος με πουρέ καρότο, πράσα τηγανητά & σάλτσα από κόκκινο κρασί
Φιλέτο μυλοκόπι σχάρας, με νεαρά λαχανικά & λαδολέμονο αρωματισμένο με θυμάρι
Πάβλοβα με σάλτσα φράουλας & καραμελωμένα φουντούκια
Cheesecake σοκολάτας με ζεστή σάλτσα από πραλίνα
Παγωτά (βανίλια-σοκολάτα)
Sorbet mango

ΛΕΥΚΑ

ΓΑΪΑ ΘΑΛΑΣΣΙΤΗΣ
(Σαντορίνη, Ασύρτικο) Αλκοολικοί βαθμοί :13,5%
ΤΕΧΝΗ ΑΛΥΠΙΑΣ
(Δράμα, Sauvignon blanc- Ασύρτικο) Αλκοολικοί βαθμοί :13,5%
ΚΤΗΜΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ
(Πιερία, Μαλαγουζιά) Αλκοολικοί βαθμοί :13%
ΜΟΡΟΠΟΥΛΟΣ
(Μαντινεία, Μοσχοφίλερο 100%)Αλκοολικοί βαθμοί :13%
MILEA ΚΤΗΜΑ
(Αργαλαστή Μαγνησίας, Chardonnay) Αλκοολικοί βαθμοί :12,5%
ΠΟΤΗΡΙ ΛΕΥΚΟ
Ροδίτης

ΚΟΚΚΙΝΑ

ΚΤΗΜΑ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ
(Νεμέα, Αγιωργίτικο): Αλκοολικοί βαθμοί : 13 %
ΚΤΗΜΑ ΑΒΑΝΤΙΣ SYRAH
(Αφράτη Ευβοίας): Αλκοολικοί βαθμοί : 14%
ΚΤΗΜΑ ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ
(Τύρναβος, Λημνιώνα) Αλκοολικοί βαθμοί :13%
DIAMANTAKOS
(Νάουσα,Ξινόμαυρο) Αλκοολικοί βαθμοί:13,5%
ΚΤΗΜΑ ΚΑΡΙΠΙΔΗΣ
(Λάρισα, Hydria-Merlot) Αλκοολικοί βαθμοί :13,5%
ΑΓΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΑΒΑΝΤΙΣ
(Εύβοια, Syrah & Viognier): Αλκοολικοί βαθμοί : 14%
ΠΟΤΗΡΙ ΚΟΚΚΙΝΟ
(Νεμέα, Αγιωργήτικο)

ΡΟΖΕ

ΜΟΡΟΠΟΥΛΟΣ
(Αρκαδία, Μοσχοφίλερο 100%) Αλκοολικοί βαθμοί :13%
ANARCH HETERO WINES
(Δομοκός, Ασύρτικο, Ξινόμαυρο) Αλκοολικοί βαθμοί :13,5%
MILEA ΚΤΗΜΑ
(Αργαλαστή Μαγνησίας, Merlot) Αλκοολικοί βαθμοί :13%
ΠΟΤΗΡΙ ΡΟΖΕ
(Ροδίτης-Grenache Rouge-Φιλέρι) Αλκοολικοί βαθμοί :11,7%

ΣΑΜΠΑΝΙΕΣ – ΑΦΡΩΔΕΙΣ ΟΙΝΟΙ

MOET ET CHANDON

 

PROSECCO GANCIA

 

MOSCATO D’ASTI GANCIA
Image module
Image module
Image module
ΣΑΛΑΤΑ

Καρδιές σαλατικών

με καπνιστό σολομό, αγγούρι, αβοκάντο και dressing εσπεριδοειδών με παπαρουνόσπορο, τυλιγμένες σε φύλλα 

ΟΡΕΚΤΙΚΟ

Γαρίδες σωτέ

με μπούκοβο και κρασί

ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΟ

Κότσι αρνιού κονφί

με γλάσο λεμονιού αρωματισμένο με φρέσκο θυμάρι και πουρέ σελινόριζας

ΣΑΛΑΤΑ

Σαλάτα σπανακόπιτα

με αρωματικά βότανα , κρέμα φέτας και τραγανά πιτάκια

Κυριως Πιατο

Σφυρίδα φρικασέ

μαγειρεμένη σε κενό αέρος, με άγρια χόρτα

Image module
Image module
Image module