Ποιοί είμαστε Γνωρίστε την ομάδα

Το Piedra είναι το μοναδικό Opera Restaurant στην Αθήνα. Δίνει τη δυνατότητα στον κόσμο του να βρεθεί στο στέκι των τενόρων & να απολαύσει τους λυρικούς καλλιτέχνες.

Οι τενόροι συναντιόνται και … «τζαμάρουν», σε ένα .....μεσαιωνικό κελάρι δίπλα στο Μουσείο Μπενάκη της οδού Πειραιώς, όπου η αρχιτεκτονική, η πέτρα, το ξύλο και το σίδερο σμίγουν κάτω από το φως των κεριών με την μουσική καλαισθησία και τη λυρική αλεγκρία, δημιουργώντας μία μαγευτική ατμόσφαιρα.

Η τέρψη ολοκληρώνεται με τη συνοδεία επιλεγμένων κρασιών και γευστικών πιάτων. Η έμφαση δίνεται στη μουσική και τον τόνο δίνει η Μεσόγειος.

Λυρικοί καλλιτέχνες, τενόροι και σολίστες με εμπνευστή τον κ. Σταμάτη Μπερή & την κα Λυδία Αγγελοπούλου, ερμηνεύουν με μοναδικότητα όπερα, άριες & οπερέτες, ενώ παρεμβάλλονται κομμάτια από την Ελληνική μουσική εκτελεσμένα με λυρικό τρόπο. Οι τενόροι & οι σοπράνο χαρίζουν το μοναδικό τους στυλ στις βραδιές σας.

  • Λίγα λόγια για το κτίριο… +

    Στην οδό ΑΓΑΘΗΜΕΡΟΥ αρ.3 στο ΡΟΥΦ, δέσποζε από το 1915 ένα πέτρινο διώροφο της εποχής φτιαγμένο στα πρότυπα της μονεμβασίτικης αρχιτεκτονικής. Read More
  • 1
StamatisBeris

Σταμάτης
Μπερής

Τενορος
 
Ludia Aggelopoulou2

Λυδία
Αγγελοπούλου

Mezzo Soprano
 
lamprini kartalis2

Λαμπρινή
Καρτάλη

Σοπρανο
VeniaminChatzikoumparoglou

Βενιαμίν Χατζηκουμπάρογλου

Πιανιστας - μουσικολογος